Terug

Het beste van elk seizoen

Maandmenu

VALENTIJNSMENU

donderdag 14 feb. t.e.m. zondag 17 feb.


Sprankelend aperitief

tapasplank met hartige hapjes




Duo van Ganzelever

Foie Gras met porto / rozijntoast

gebakken ganzenlever / appel / witlof

of

Tongfilet en Langoustine verenigd

rode paprikazalf / waterkers / krokantje




Sorbet van Champagne




Suprême van Parelhoen

primeurgroentjes / aardappelgratin




Croute Exotic

crème van ananas / caramel / chocolade / hazelnoot




Exlusief wijn, water en koffie: €50

Inclusief wijn, water en koffie: €60





Maandmenu

Halve kreeft "Belle Vue" (€5 supplement)

Royaal versierd

of

Sint-Jacobsvrucht met Breydelspek

witlof / curry




Soepje van aardpeer




Snoekbaars met gesmoorde jonge spinazie

natuuraardappelen

of

Stoemp met varkenskroontje "Duroc D'Olives




Moulin Rouge

brownie / biscuit / chocolademousse / kersenganache




Exlusief wijn: €36

Inclusief wijn: €45