Terug

Het beste van elk seizoen

Maandmenu

14, 15 en 16 februari
Valentijnsmenu


Rosé cava met wachtbordje




Bladerdeeggebakje met schaaldieren "Red curry"




Sorbet van framboos




Kalfstournedos "Zingarra"

voorjaarsgroentjes / kroket

of

Heekhaasje

op bedje van groene groentjes / natuuraardappelen




Vanilleroomijs

omhuld met frambozencoulis en goudsuiker




Koffie




Inclusief water & wijn: €58





Maandmenu


Penne tricolore

tijgergarnaal / red curry

of

Fijnproevers-bordje

ganzenlever met port – oester – geitenkaas – gerookte zalm – gerookte eendenborst




Sorbet van passievrucht




Gesmoorde tongfilet

mirepoix van groentjes / jus van schaaldieren / natuuraardappelen

of

Gegrilde Rib Eye

slaatje van jonge scheuten / friet / saus naar keuze




Verschillende kazen




Exlusief wijn: €39

Inclusief wijn: €48